De organisatie

Productlijn van Future Fuels

Blauwe Diesel is één van de duurzame brandstoffen productlijn van Future Fuels. Future Fuels is een familiebedrijf, opgericht in 1871. Al generaties lang zijn wij op zoek naar kwalitatief de beste én de meest duurzame brandstoffen. Dat is onze specialiteit, zeg maar gerust ons DNA. Wij willen als ‘rentmeesters’ elke dag graag verantwoorde keuzes maken voor de toekomst: van wat ons is toevertrouwd, de natuur, het milieu en onze kinderen.

Blauwe Diesel productlijn

Stap voor stap minder vervuilend

Future Fuels heeft, in nauwe samenwerking met het brandstoffenlaboratorium Intertek Caleb Brett in Hoogvliet, de unieke Blauwe Diesel 20, 30, 40 en 50-productlijn ontwikkeld. Hierbij staat het getal voor het percentage HVO (Hydrotreated Vegetable Oil) dat toegevoegd is aan een hoogwaardige minerale diesel. De Blauwe Diesel-producten zijn stuk voor stuk dieselproducten met de EN590 norm, FAME (biodiesel) vrij én winterbestendig.

Blauwe Diesel

Een eigen dealernetwerk

Future Fuels werkt nauw samen met haar eigen, landelijk dekkend, dealernetwerk. Stuk voor stuk dealers, distributeurs en subdealers die verstand van zaken hebben. Elk afzonderlijk gaan ze voor de beste kwaliteit en de hoogste duurzaamheid tegen verantwoorde prijzen.