Blauwe Diesel dealer

Blauwe Diesel dealer

Blauwe Diesel EN590-producten zijn uniek in hun soort en alleen leverbaar door geautoriseerde dealers. Aangezien de vraag naar Blauwe Diesel snel toeneemt, kan het huidige dealernetwerk worden uitgebreid met enthousiaste wederverkopers.

Blauwe Diesel is een duurzame dieselbrandstof die verkrijgbaar is in diverse blends.. Blauwe Diesel EN590-brandstoffen bestaan uit de beste kwaliteit duurzame HVO brandstof, samengesteld met de meest hoogwaardige fossiele diesel. Een groot voordeel is dat dieselvoertuigen geen aanpassingen nodig hebben voor het gebruik van Blauwe Diesel. Het bespaart  daarnaast  fors CO2, Hoe hoger de blend hoe schoner de brandstof. Ook is Blauwe Diesel emissie arm, Fame vrij en het gehele jaar door winterbestendig. Kortom een kwalitatief hoge brandstof waarmee uw klant stap voor stap kan verduurzamen! Veel bedrijven zijn reeds overgestapt op Blauwe Diesel EN590.

Ziet u deze kansen ook, en wilt u als brandstofleverancier ook graag Blauwe Diesel gaan leveren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.


    Tanklocaties