Ontdek hoeveel CO2 jij kunt besparen

Klik hier om te ontdekken hoeveel CO2 jij kunt besparen op basis van jouw opgegeven brandstofverbruik.

co2 down

Blauwe Diesel-dealer

Dealer worden?

Blauwe Diesel-producten zijn uniek in hun soort en alleen leverbaar door geautoriseerde dealers. Aangezien de vraag naar Blauwe Diesel snel toeneemt, kan het huidige dealernetwerk worden uitgebreid met enthousiaste wederverkopers.

Denk groen, tank blauw

Blauwe Diesel is een duurzame dieselbrandstof die verkrijgbaar is in diverse blends. Blauwe Diesel bestaat uit de beste kwaliteit duurzame HVO brandstof, samengesteld met de meest hoogwaardige fossiele diesel. Een groot voordeel is dat dieselvoertuigen geen aanpassingen nodig hebben voor het gebruik van Blauwe Diesel. Het bespaart daarnaast fors CO2. Hoe hoger de blend, hoe schoner de brandstof. Ook is Blauwe Diesel emissiearm, FAME vrij en het gehele jaar door winterbestendig. Kortom; een kwalitatief hoge brandstof waarmee je klant stap voor stap kan verduurzamen! Veel bedrijven zijn reeds overgestapt op Blauwe Diesel.

Zie jij deze kansen ook, en wil je als brandstofleverancier ook graag Blauwe Diesel gaan leveren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.