Sectoren

Onze sectoren

Blauwe Diesel is geschikt voor: de agrarische sector, transport sector, bouw & grondverzet, overheid en de watersport & scheepvaart. De duurzame diesel is winterbestendig, brandstofbesparend en geschikt voor alle dieselmotoren. Tevens draagt u met het gebruik van Blauwe Diesel bij aan het bereiken van klimaatdoelen: het is CO2-reducerend en het vermindert de emissiewaarden. Benieuwd wat wij voor uw sector kunnen betekenen?

Agrarische sector

Agrarisch

Ook de agrarische sector moet in de toekomst duurzamer worden. Het gebruik van Blauwe Diesel draagt hier een belangrijk steentje aan bij. Elektrisch rijden is in deze sector nog niet realistisch. Blauwe Diesel is op dit moment dé oplossing.

watersport en scheepvaart

Watersport

Vocht in de brandstof, bacteriegroei en verstopte filters. In de watersportsector en scheepvaart zijn het veelgehoorde problemen. Met het gebruik van Blauwe Diesel zijn deze kwesties direct verleden tijd. Bovendien draagt het gebruik bij aan de noodzakelijke CO2-reductie.

Overheid

Overheid

Duurzaamheid speelt in steeds meer aanbestedingen een rol. Veel gemeenten en overheden zoeken naar duurzame alternatieven voor brandstof in hun aanbesteding. Blauwe Diesel is hier uitermate geschikt voor.

transport sector

Transport

In het klimaatakkoord is een belangrijke doelstelling weggelegd voor de transportsector. De gemiddelde emissies van zware voertuigen moet met dertig procent worden verminderd. Met het gebruik van Blauwe Diesel valt ontzettend veel winst te behalen.

Bouw en grondverzet

Bouw & grondverzet

Klimaatverandering tegengaan en duurzaamheid bevorderen. Ook voor de bedrijven in de bouwsector en grondverzet is hierin een belangrijke taak weggelegd. Bij steeds meer projecten krijgen deze doelstellingen prioriteit. Door over te stappen op Blauwe Diesel wordt direct een aanzienlijke bijdrage geleverd aan het behalen van de klimaatdoelstellingen.

Scheepvaart

Speciaal voor de scheepvaart is Blauwe Diesel Marine ontwikkeld. Deze duurzame scheepvaartbrandstof wordt onder bunkerverklaring accijnsvrij geleverd.

Deze bedrijven zijn al overtuigd