Ontdek hoeveel CO2 jij kunt besparen

Klik hier om te ontdekken hoeveel CO2 jij kunt besparen op basis van jouw opgegeven brandstofverbruik.

co2 down

Sectoren

Onze sectoren

Blauwe Diesel is het gehele jaar winterbestendig, geschikt voor alle dieselmotoren en dat zonder grote investeringen te hoeven doen. Daarnaast draagt Blauwe Diesel direct bij aan het bereiken van klimaatdoelen: het is namelijk CO2-reducerend en het vermindert de emissiewaarden. Benieuwd wat Blauwe Diesel voor jou kan betekenen?

Agrarisch

Het succes van de agrarische activiteiten staat of valt met de prestaties van het machinepark. Of het nu gaat om het bewerken van het land, zaaien, oogsten of transporteren, het machinepark is belangrijk. Daarom is het essentieel om te kunnen vertrouwen op een brandstof die niet alleen efficiëntie en kracht levert, maar ook de duurzaamheid waarborgt. Blauwe Diesel vormt op dit moment dé oplossing: geen vlokken in de brandstof, geen verstopte filters, en bovendien CO2-reducerend. Verzekerd van soepel draaiende machines én direct een bijdrage aan een milieubewustere agrarische sector.

 

 

transport sector

Transport

CO2-reductie, zero-emissiezones, duurzaamheidsrapportage CSRD; in de komende jaren staan we voor de taak om hier actief mee bezig te zijn. Ook is in het klimaatakkoord is een belangrijke doelstelling weggelegd: een volledig emissievrije transportsector in 2050. Met Blauwe Diesel kun je direct CO2 reduceren en dat zonder aanpassingen aan de motor.

GWW

Duurzaamheid neemt een steeds grotere rol in binnen de grond-, weg- en waterbouw (GWW). Bij steeds meer projecten krijgt duurzaam prioriteit. Vereisten worden opgenomen in contracten, maar ook wordt duurzaamheid steeds belangrijker om aanbestedingen te kunnen winnen. Door over te stappen op Blauwe Diesel wordt direct een aanzienlijke bijdrage geleverd aan het verminderen van de CO2-uitstoot.

Watersport

Vocht in de brandstof, bacteriegroei en verstopte filters. Het zijn veelgehoorde problemen. Met het gebruik van Blauwe Diesel zijn deze kwesties direct verleden tijd. Speciaal voor de watersport is ook de Blauwe Diesel 100 beschikbaar. Op dit moment de beste én duurzaamste dieselbrandstof wereldwijd. Het is ruim 90% CO2e-reducerend. Daarnaast is het reukloos en er is geen sprake van rookpluimen. Ideaal dus voor een optimale vaarbeleving.

Scheepvaart

Speciaal voor de scheepvaart is Blauwe Diesel Marine ontwikkeld. Deze duurzame scheepvaartbrandstof wordt onder bunkerverklaring accijnsvrij geleverd.

Deze bedrijven zijn al overtuigd