Ontdek hoeveel CO2 jij kunt besparen

Klik hier om te ontdekken hoeveel CO2 jij kunt besparen op basis van jouw opgegeven brandstofverbruik.

co2 down

Agrarisch

Blauwe Diesel voor de
agrarische sector

Veel landbouwvoertuigen of -machines draaien dag in dag uit op diesel en dit brengt nog wel eens uitdagingen met zich mee. Zoals hogere uitstoot van schadelijke stoffen, vlokken in de brandstof, verstopte brandstoffilters en kans op bacteriegroei. Daar zit je toch niet op te wachten? Maar wat als er nu een oplossing is die niet alleen deze problemen aanpakt, maar ook de weg effent naar een duurzamere toekomst? En dat met je vertrouwde dieselmotor!

Ontdekt dan nu de duurzame dieselbrandstof Blauwe Diesel. Blauwe Diesel is namelijk niet alleen CO2e-reducerend, maar ook biodiesel (FAME) vrij. Daarnaast is het zonder grote investeringen én aanpassingen aan de motor te gebruiken. Zet jij ook die stap? Kies ook voor de voordelen van Blauwe Diesel: gehele jaar door winterbestendig, drop-in fuel, biodiesel (FAME) vrij, emissiearm en nog veel meer. Ervaar het nu ook!

 

 

Kaasmakerij en boerderij Heileuver raadt Blauwe Diesel iedereen aan

Kaasmakerij en boerderij Heileuver raadt Blauwe Diesel iedereen aan

"Blauwe Diesel past binnen onze kleinschalige bedrijfsvoering en we hebben er geen grote investeringen voor hoeven te doen. Het kan direct gebruikt worden zonder aanpassingen aan de motor."
Melkveebedrijf De Vries wil niet meer anders dan Blauwe Diesel

Melkveebedrijf De Vries wil niet meer anders dan Blauwe Diesel

„Ik wilde voorkomen dat ik problemen zou krijgen met bacteriegroei, verstopte filters en andere ellende". Op dat moment kwam De Vries via Future Fuels in aanraking met Blauwe Diesel.
De Boer Burgum gebruikt voor elk project Blauwe Diesel

De Boer Burgum gebruikt voor elk project Blauwe Diesel

„Waar je wat kunt doen voor het milieu, moet je die verantwoordelijkheid ook nemen”, stelt directeur Heinze de Boer. „Voor ons was Blauwe Diesel een mooie stap om duurzamer te ondernemen."