Blauwe Diesel Limburg

Blauwe Diesel Limburg: denk groen, tank blauw

Een duurzaam alternatief voor fossiele diesel en dé oplossing voor techniek en milieu. Binnen de categorie duurzame dieselbrandstoffen is Blauwe Diesel EN590 de beste keuze als het gaat om betrouwbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid.

 

Blauwe Diesel

CO2-reducerend en vermindert emissiewaarden

Het gebruik van Blauwe Diesel draagt direct bij aan het behalen van de belangrijke klimaatdoelen. Daarnaast is het ook nog eens brandstofbesparend, winterbestending en geschikt voor alle dieselmotoren. Door dat laatste punt is het ook zeer gemakkelijk om over te stappen. Je hoeft geen aanpassingen aan de motor uit te voeren of een nieuw voertuig te kopen, zoals bij andere duurzame brandstoffen. Direct met je huidige dieselmotor verduurzamen door te starten met Blauwe Diesel EN590.

transport sector

Ervaringen Blauwe Diesel

Werkzaam in de agrarische sector, bouw & grondverzet, transport, overheid of watersport & scheepvaart, Blauwe Diesel is de duurzame oplossing. Lees bijvoorbeeld het verhaal van Van de Brug internationaal tanktransport BV. Zij rijden sinds april 2019 op Blauwe Diesel EN590. „Op deze manier kunnen wij een belangrijk steentje bijdragen aan het milieu”, zegt directeur Evert van de Brug. „Blauwe Diesel is iets duurder, maar het rijdt zuiniger. Onderaan de streep kom je dus ongeveer op hetzelfde uit. Waarom zou je er dus niet voor kiezen?”

Tanklocaties in Limburg