Veel belangstelling voor Blauwe Diesel 100 tijdens Boot Holland

Met ontzettend veel plezier kijkt het team van Future Fuels (dealer) terug op Boot Holland 2023. Wat was er veel belangstelling voor Blauwe Diesel. In vijf dagen tijd hebben we honderden bezoekers te woord gestaan.

Kan mijn boot zonder problemen op deze duurzame diesel varen? Tast het de rubbers niet aan? Wat is het verschil tussen GTL en Blauwe Diesel? Waar kan ik Blauwe Diesel aan het water tanken? Is Blauwe Diesel winterbestendig en wat is precies het verschil tussen Blauwe Diesel 20 of 100? Het zijn zomaar wat vragen die regelmatig werden gesteld.

Op deze website vind je onder het kopje ‘Veelgestelde vragen’ de antwoorden. Onder het kopje ‘Watersport’ staat ook allerlei informatie specifiek gericht op deze sector. Zo is speciaal voor de watersport Blauwe Diesel 100 beschikbaar. Op dit moment de beste én duurzaamste dieselbrandstof wereldwijd. Klik hier voor een overzicht van alle tanklocaties. De locaties aan het water zijn te herkennen aan het icoontje met het bootje.

 

Heb je de beurs niet kunnen bezoeken en wil je wel graag meer weten over Blauwe Diesel? Bel dan  +31 854890221 of mail verkoop@futurefuels.nl