Ontdek hoeveel CO2 jij kunt besparen

Klik hier om te ontdekken hoeveel CO2 jij kunt besparen op basis van jouw opgegeven brandstofverbruik.

co2 down

Blauwe Diesel Brabant

Blauwe Diesel Brabant: denk groen, tank blauw

Ga jij ook voor stap voor stap minder vervuilend? Kies dan voor Blauwe Diesel EN590. Steeds meer bedrijven en particulieren kiezen vanwege alle milieuvoordelen en de technische kwaliteit voor Blauwe Diesel EN590.

 

Blauwe Diesel voor de transportsector

Stap over en ontdek de voordelen

Het is gemakkelijk om vandaag nog over te stappen op Blauwe Diesel. Je hoeft geen aanpassingen aan de motor uit te voeren of een nieuw voertuig te kopen, zoals bij andere duurzame brandstoffen. Blauwe Diesel is dan ook de beste keus als het gaat om duurzaamheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. Waarom? Een aantal voordelen:

  • Blauwe Diesel is een transitiebrandstof waarmee eenvoudig stap voor stap verduurzaamd kan worden zonder investeringen.
  • Met Blauwe Diesel behaalt u tot 45% CO2 reductie in vergelijking met fossiele diesel.
  • Blauwe Diesel is goed verkrijgbaar, direct inzetbaar en kan onbeperkt gemengd worden met diesel.
  • Blauwe Diesel is het hele jaar door winterbestendig
  • Geen last van verstopte filters bij onverwachte koud
  • Geen bacteriegroei
  • Geen onnodige stilstand
  • Blauwe Diesel heeft een betere brandstof benutting. Beter rendement geeft betere prestaties of een brandstofbesparing.

 

watersport en scheepvaart

Ervaringen Blauwe Diesel

Werkzaam in de agrarische sector, bouw & grondverzet, transport, overheid of watersport & scheepvaart, Blauwe Diesel is de duurzame oplossing. Lees bijvoorbeeld het verhaal van De Driesprong Yachtcharters daar wordt sinds 2016 gebruik gemaakt van Blauwe Diesel EN590 van Future Fuels. „Wij moeten op een brandstof kunnen rekenen, waarbij geen probleem als bacteriegroei ontstaat. De oplossing is gevonden in de Blauwe Diesel van Future Fuels”, aldus Jack de Vries, eigenaar van De Driesprong.

Tanklocaties in Brabant