Blauwe Diesel EN590

Blauwe Diesel EN590

Denk groen, tank blauw en kies daarmee voor de ultieme oplossing voor techniek en milieu. Binnen de categorie duurzame dieselbrandstoffen is Blauwe Diesel EN590 de beste keus als het gaat om kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Makkelijk overstappen

Het is heel makkelijk om over te stappen op Blauwe Diesel. Je hoeft geen nieuw voertuig te kopen of aanpassingen aan de motor uit te voeren, zoals bij andere duurzame brandstoffen. Met je huidige dieselmotor kun je direct verduurzamen door Blauwe Diesel EN590 te gebruiken.

Drop-in fuel

Is er geen Blauwe Diesel EN590 in de buurt of zit er nog een restje fossiele diesel in je brandstoftank? Geen probleem! Omdat Blauwe Diesel EN590 wordt samengesteld uit HVO ((Hydrotreated Vegetable Oil) en een minerale diesel B0 kun je op ieder moment switchen van gewone diesel naar Blauwe Diesel EN590. In elke verhouding, op elk moment.

Geen biodiesel

Blauwe Diesel EN590 is géén biodiesel en bevat géén biodiesel. Het product is dan ook gegarandeerd biodiesel (FAME)-vrij. Mede hierdoor zijn de Blauwe Diesel EN590-producten het hele jaar door winterbestendig en minimaal beveiligd tot -20 graden Celsius of lager. Hierdoor is de kans op winterproblemen, zoals bacteriegroei en verstopte brandstoffilters, nihil.

Future Fuels

De unieke Blauwe Diesel 20, 30, 40 en 50-productlijn is ontwikkeld door Future Fuels Wholesale in nauwe samenwerking met het brandstoffenlaboratorium Intertek Caleb Brett in Hoogvliet. Blauwe Diesel is EN590 genormeerd. Dit betekent dat de Blauwe Diesel met behoud van garantie in alle typen dieselmotoren gebruikt mag worden.

*In vergelijking met fossiele diesel B0 (zonder toevoeging van bio component)


    Tanklocaties