Ontdek hoeveel CO2 jij kunt besparen

Klik hier om te ontdekken hoeveel CO2 jij kunt besparen op basis van jouw opgegeven brandstofverbruik.

co2 down

Duurzame diesel

Duurzame Diesel: stap voor stap minder vervuilend

Steeds meer particulieren en bedrijven kiezen vanwege alle milieuvoordelen en de technische kwaliteit voor Blauwe Diesel EN590 van Future Fuels. Met de unieke Blauwe Diesel 20, 30, 40 en 50-productlijn, kun je stap voor stap verduurzamen.

De voordelen van Duurzame Diesel

Blauwe Diesel EN590 de beste keus als het gaat om kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. De Blauwe Diesel is namelijk geschikt voor alle dieselmotoren. De duurzame diesel bevat geen FAME (biodiesel), is CO2 reducerend, emissiearm, fossielarm en winterbestendig. Niet voor niets neemt daarom de vraag naar deze unieke brandstof in rap tempo toe. Kortom, genoeg redenen om over te stappen naar deze duurzame diesel.

 

sectoren

Ervaringen uit de sector

Werkzaam in de agrarische sector, bouw & grondverzet, transport, overheid of watersport & scheepvaart, Blauwe Diesel is voor veel sectoren dé duurzame oplossing. Lees bijvoorbeeld het verhaal van De Driesprong Yachtcharters daar wordt sinds 2016 gebruik gemaakt van Blauwe Diesel EN590 van Future Fuels. „Wij moeten op een brandstof kunnen rekenen, waarbij geen probleem als bacteriegroei ontstaat. De oplossing is gevonden in de Blauwe Diesel van Future Fuels”, aldus Jack de Vries, eigenaar van De Driesprong.

Bekijk de video of lees hier zijn verhaal.

Blauwe diesel tankstation of dealer

Eigenaar van een tankstation of brandstof dealer? Denk groen, verkoop blauw. Maak de volgende stap in het aanbieden van minder milieu- en klimaat belastende brandstoffen. Introduceer Blauwe Diesel EN590, voldoe aan de groeiende vraag naar duurzame diesel en bied jouw klanten de beste weg naar 100% schoner rijden.

Overstappen naar duurzame diesel?

Ook profiteren van de vele voordelen van Blauwe Diesel EN590? Vraag dan direct de gratis whitepaper aan. Na verzending van het contactformulier, ontvang je de benodigde informatie geheel vrijblijvend in je mailbox.